POBEGULJA Ćerka Luisa Enrikea iz Toresovog prešla u Le Normanov krevet

06:30 | 19-04-2024

Fudbal 0

Sportski i emotivni krah u samo par dana doživeo je napadač Barselone i „crvene furije“ Feran Tores (24).

fudbal
Profimedia

Najpre je njegov klub eliminisan iz Lige šampiona od Pari Sen Žermena, koga vodi Luis Enrike, a onda ga je devojka Sira Martinez, inače ćerka spomenutog stručnjaka, ostavila i otišla sa drugom iz reprezentacije Španije Robinom le Normanom!

Plakao je Tores na Monžuiku posle 1:4, a kako mu je u duši, samo on to zna.

Možda je emotivni udarac još bolniji jer su on i Le Norman saigrači iz reprezentacije i sada svi sa nestrpljenjem očekuju da vide reakciju kada se selekcija okupi pred start EURO 2024.

fudbal Profimedia
 

Dan nakon Barsine eliminacije Sira i Robin su snimljeni na ulicama San Sebastijana u romantičnom druženju i razmenjivanju nežnosti što je dodatan udarac za Toresa.

Inače, i Sira se bavi sportom, i to jahanjem. To Le Normanu ne smeta, što nije bio saučaj sa Toresom zbog čega su se često i svađali.

Španac od maja 2023.

Robin Le Norman (27) je rođen u Francuskoj, a u maju 2023. godine dobio je španski pasoš pošto je proveo sedam godina u toj državi. Počeo je u Brestu, a onda se 2016. preselio u B tim Real Sosijedada, kasnije i profi postavu. Za Španiju je debitovao prošle godine i na devet utakmica postigao je jedan gol.

 

Atraktivna Špankinja je poznata i na Instagramu gde je prati više od 340.000 ljudi. Enrike se nije protivio njenoj vezi sa Toresom, ostaje da se vidi kako će reagovati na novi izbor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading