PREDSEDNIK NAPRETKA REVOLTIRAN GAĆINOVIĆEM: Bacio je ljagu na klub, otkaz je dao preko Vajbera...

11:09 | 19-04-2024

Fudbal 0

Veoma burno je u Kruševcu...

Gaćinović
Vladimir Marković

Ogromnu buru u Kruševcu je izvazvao Vladimir Gaćinović kada je samovoljno odlučio da napusti klupu Napretka iako je otvario cilj i uveo ekipu u plej-of Superlige Srbije.

Sada je predsednik Napretka Miloš Nenezić otkrio neke detalje Gaćinovićevog odlaska.

- Trener kaže da nije zadovoljan igrom protiv Radnika. Pa, treneru, ti si vodio ekipu, izveo sastav, postavio taktiku. Ne da ti niko nije rekao koga da staviš i ko da igra, nego... To kako je prokomentarisao na takav način na konferenciji za štampu je bacanje ljage na klub i odbacivanje direktne odgovornosti, kao da je neko nešto imao protiv. Ovde se niko ne bavi kladionicom i nameštanjem rezultata, svima su imperativ jačanje kluba i pobede. Ako je trener imao nešto, mogao je da kaže.

Nenezić ističe i da je uprava kluba imala ogromno poverenje u Gaćinovića.

- Treneru Gaćinoviću je dato sve i to je više puta isticao. Više puta je rekao: "Ovo nema nigde, ovo ni u jednom klubu nisam dobijao, svaka vam čast". Svi nepoželjni igrači, koji su prema njegovim rečima pravili lošu atmosferu u klubu su udaljeni. Od kada vodim klub, četiri godine unazad, nijednom treneru nismo toliko izašli u susret.

Potom je prvi čovek Napretka otkrio i šokantan kraj saradnje sa bivšim trenerom.

- To je razočaranje, koje mi nije prvi put od njega. Dao je ostavku porukom na Vajberu. Možda je mislio da će neko da ga zove i da ga moli, a ja nisam taj. Prvo je trebalo da prenoći, da se sutra javi, da kaže "Predsedniče, možemo razgovor?". Poruku imam, mogu i da vam pročitam, jer vidim da u javnosti ima drugačijih informacija. Dakle, bukvalno, posle 19.47 i konferencije za novinare napisao mi je: "Predsedniče, dobro veče, izvinite što vas uznemiravam i ako vam oduzimam vreme. Želeo bih da vam se zahvalim na izuzetnom pristupu sa vaše strane, respektu i poštovanju, nadam se obostranom. Želeo bih da vas sa žaljenjem obavestim da više nisam trener Napretka... Papirologiju će sutra završiti Valentina. Pozdrav i sve najbolje". Toliko o istinitosti o njegovom otkazu i načinu na koji je otišao. Na taj način klinci u današnje vreme raskidaju veze. Ovo pričam da ne bude "bilo je ovako i onako" - rekao je Nenezić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading