CRVENE OBRAZI U MINHENU Bajern se ovakvom šamaru nije nadao - odbio ga još jedan trener!

11:47 | 19-04-2024

Fudbal 0

Još jedna opcija se izjalovila, Bajern hitno mora da pronađe novog trenera...

Nagelsman
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Simbol dominacije u Nemačkoj koji to očigledno više nije. Ne samo na terenu gde mu je Bajer Leverkuzen preoteo titulu šampiona, već i van njega gde Bajern Minhen ne uspeva da pronađe trenera za narednu sezonu.

Tomas Tuhel je već odavno bivši i aktivno mu se traži zamena. Najpre je ideja bila da to bude Ćabi Alonso koji je to odbio i odlučio da i naredne sezone vodi Bajer Leverkuzen.

Od tog trenutka je Bajern sve snage usmerio na potpis Julijana Nagelsmana koji je opalio šamar bivšem klubu i rešio da ostane na klupi nemačke reprezentacije!

Kako javlja ugledni Kristijan Falk, a prenose i brojni relevantni evropski mediji, Nagelsman će staviti paraf na ugovor sa FS Nemačke do 2026. godine!

Dakle, predvodiće "pancere" u godini kada se održava Svetsko prvenstvo u Americi, Meksiku i Kanadi, ali će se najpre dokazati ovog leta na Evropskom prvenstvu baš u Nemačkoj.

Što se tiče Bajerna, njemu ozbiljno bride i crvene obrazi. Već su ga dva trenera odbila i hitno će morati da pronađe novu opciju.

Nameće se ime Roberta de Zerbija iz Brajtona kao prva ideja, mada ne treba otpisati ni Hansija Flika koji je sa Bajernom imao fantastične rezultate, slobodan je agent, a pride je i - Nemac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading