SJAJNE VESTI Mitrović otkrio kada se vraća na teren - ranije nego što se mislilo

15:52 | 19-04-2024

Fudbal 0

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije uskoro ponovo na terenu.

Aleksandar Mitrović
EPA

Zaledila se čitava fudbalska Srbija kada je Aleksandar Mitrović doživeo povredu u redovima Al Hilala i na nosilima napustio teren.

Prve prognoze su bile da će se oporavljati najmanje šest nedelja, međutim robusni napadač se oporavio daleko brže nego što se očekivalo.

Prema dogovoru Mitrović već u nedelju putuje u Rijad i očekuje se da vrlo brzo bude na terenu.

- Povreda na sreću nije imala težu prirodu. Kad se desila bio sam zabrinut, s obzirom na bol i sve ostalo u trenutku. Prognoza je bila četiri do šest nedelja, opravak je ipak tekao ubrzano. Zato sam i došao u Beograd, imao sam priliku da radim duže, uz maksimalan fokus na povredi. Ostalo je još sedam, najviše osam dana. Nadam se da ću odmah potom biti spreman za maksimalan gas i povratak golovima - rekao je najbolji strelac u istoriji Srbije za podkast Wish&Go.

Ne krije Mitrović želju da se nađe na terenu već u utorak u revanšu polufinala azijske Lige šampiona koji će njegov Al Hilal odigrati protiv Al Aina.

- Gledao sam prvu utakmicu i sad razumem vas, komentatore, koliko je teško pored ekrana. Imao sam želju da uđem na teren, mnogo je lakše… Fokus je na igri, želji i radu, hoćeš gol da postigneš. Hteo sam da zaigram, barem na trenutak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading