SAVO MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU Otkrio zbog čega više nije seletkor Bosne i Hercegovine

17:45 | 19-04-2024

Fudbal 0

Nekadašnji trener Partizana Savo Milošević je govorio o prekidu saradnje sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Savo Milošević
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Milošević nije odveo Bosnu na Evropsko prvenstvo, a njegova zamena će biti Sergej Barbarez.

Imala je BiH sve u svojim rukama da dođe do finala baraža, ali je u tri minuta ispustila prednost protiv Ukrajine i nije uspela da se domogne pobede.

- Što se tiče ta tri minuta protiv Ukrajine, sigurno bismo hladne glave doneli bolje odluke. Nažalost, malo je falilo. Mislim da je ekipa dala maksimum - rekao je Savo Milošević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je prokomentarisao i rastanak sa Fudbalskim savezom BiH.

- Zajedno smo se dogovorili da će biti teško da nastavimo saradnju. Zbog svega što se dešava u BiH, aktuelna politička situacija i moja procena. Onda sam shvatio da je nemoguće da imam celokupnu podršku, a ne bih mogao maksimalno da pomognem BiH. Ako je tako, onda je bolje i poštenije povući se. Moja procena je bila takva.

Milošević je bio zadovoljan saradnjom i ističe da je imao potpunu podršku.

- Imao sam apsolutnu podršku u svemu, od svakog zaposlenog u Savezu. Mogi samo da osećam zahvalnost prema svima, za sve ono što su uradili za mene. Za posebne zahteve – da li sam dovodio neke igrače ili slično? Apsolutno ne. Mislim da se niko nije usudio da me pita za takve vrste usluga. Niko u Savezu i oko Saveza to nije ni probao - rekao je Milošević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading