VOJVODINA SE NE ŠALI Potpisao bivši igrač Zvezde, transfer gotovo milionski

14:21 | 20-04-2024

Fudbal 0

Velike ambicije novosadskog kluba.

Njegoš Petrović
EPA-EFE/Miguel Angel Molina

Dolaskom u klub Milana Mandarića, najavila je Vojvodina visoke ambicije. Možda Dušan Tadić neće tako skoro potpisati za "staru damu", ali zato hoće Njegoš Petrović!

Sjajni vezista je od danas i zvanično član Vojvodine koja ga je otkupila od španske Granade za sumu od 800.000 evra.

Bivši igrač Crvene zvezde je stavio paraf na trogodišnji ugovor sa Vojvodinom do kraja juna 2027. godine.

- Njegoš je naš! Presrećan sam što smo pozitivno okončali pregovore, jer smatram da Njegoš vredi mnogo i znatno doprinosi našoj timskoj stabilnosti. Naša želja nikada nije ni bila upitna da ga zadržimo u našem kolektivu. Od kada je došao u Novi Sad radili smo na tome. Ne samo da je učinkom podigao nivo igre, on je svojim ponašanjem i samopregorom bio primer svima u kolektivu, kao paradigma istinskog profesionalca koji daje čitavog sebe, na treninzima i na utakmicama, bez razlike - rekao je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić za Dnevnik.

On je otkrio i da pregovori sa Špancima nisu bili tako jednostavni.

- Istina, verovali smo da će pregovori ići lakše, po osnovu prava na otkup definisan ugovorom. Marko (Jovanović, sportski direktor) je svakodnevno imao Granadu na telefonskoj liniji. Konačno su prihvatili ponudu od 800.000 evra, kada sam im predočio mogućnost poslovne saradnje u budućnosti, koja bi podrazumevala razmenu igrača u oba smera.

Petrović je do sada u dresu Vojvodine odigrao 12 utakmica na kojima je postigao tri pogotka iako mu to nije primarni zadatak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading