MILOJEVIĆ NEZADOVOLJAN Trener Zvezde uprkos pobedi imao OVO da zameri igračima

20:38 | 20-04-2024

Fudbal 0

Trener Zvezde realno analizirao večiti derbi.

Vladan Milojević
Alo/ Marko Metlaš

Uspeo je iz drugog puta Vladan Milojević po povratku u Zvezdu da osigura pobedu iako je do 89. minuta delovalo da tako neće biti.

Imao je dosta toga trener šampiona Srbije da zameri igračima tokom utakmice sa Partizanom.

- Znate kako, kada igrate ovakve utakmice, kao i ona prva, trebali smo da kontrolišemo utakmicu i opet smo došli do toga da moramo da jurimo rezultat. Po ko zna koji put to radimo i to mi nije jasno. To je za neku analizu i razgovor sa igračima. Kada vam Partizan da gol i čeka u niskom bloku, morate da napadate i da se otvorite. Njihovi igrači to umeju da koriste. Brzinom Kalulua, Severine i Baždara i pasovima Zahida i Natha. To nam se događa, mi pričamo i nadam se da ćemo u sredu da naučimo na greškama. Imamo toliko šansi da je neverovatno da ne možemo da damo gol! Ja to ne mogu da objasnim. To je fudbal. Bilo je svega, čestitam mojim igračaima i Partizanovim. Divnim navijačima koji su došli. U Kragujevcu je bilo sedam golova, u Topoli pet, ovde pet... Ima šta da se vidi - rekao je Milojević za Arenu sport.

Nastavio je u jednom dahu Milojević:

- Ja sam neko ko želi da gleda pozitivno, a ne negativno. Normalno vi kada igrate ovakve utakmice one su isto kao i evropske. Partizan je izašao sa dva vezna igrača, tražio je šansu u brzim igračima, mi smo napadali, oni su davali golove. Izgubili smo loptu na 16 metara i da je Partizan to rešio - dobio bi utakmicu. Moraju igrači da se bore. To nam je amanet od pređašnjih generacija. Ne možete da gledate fudbal samo kroz jedan segment. Ipak se igralo preko 115 minuta - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading