SULUDA STATISTIKA SA DERBIJA Crvena zvezda je dominirala, ali Partizan je imao nešto što ona nije

21:28 | 20-04-2024

Fudbal 0

Neverovatno...

derbi
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Crvena zvezda trijumfovala je na domaćem terenu protiv Partizana rezultatom 3:2 u prvom meču plej-of faze Superlige Srbije. Statistika sa 173. večitog derbija je posebno interesantna.

Crvena zvezda je ponovila dominaciju iz prethodnog derbija, što pokazuje statistika ovog meča. Za razliku od prošlog susreta, kada je bilo 2:2 i kada je Partizan odneo bod sa stadiona Rajko Mitić, ovoga puta Crvena zvezda je osvojila sva tri boda.

Crveno-beli su slavili sa 3:2, iako su bili u zaostatku od 2:1.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠOK IZ PARTIZANA Crno-beli neće igrati derbi u Kupu!

derbi TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr
 

Posebno su dominirali u statističkom pogledu - posed lopte, broj šuteva, velike šanse... Što se tiče poseda lopte, tu nema dileme. Crvena zvezda je držala loptu u svojim nogama 78% vremena, dok je Partizan imao samo 22%.

Zvezda je uputila čak 24 šuta ka golu, od kojih je osam bilo u okvir, dok je Partizan imao četiri udarca ka golu, od kojih su dva bila u okviru - i uspeo je da postigne dva gola. Najzanimljiviji detalj sa meča su korneri.

Crvena zvezda je imala samo jedan korner, dok je Partizan imao čak šest. Ovo su izuzetno zanimljivi podaci koji oslikavaju tok meča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading