ŠOKANTNA IDEJA PARTIZANA Igrači neće na teren u Kupu, omladinci izlaze na megdan Zvezdi?!

22:02 | 20-04-2024

Fudbal 1

Generalni direktor Partizana pojasnio stav crno-belih...

Miloš Vazura
Alo/Marko Metlaš

Ozbiljnu buru je izazvala najava Partizana da neće na teren u sredu u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde zbog, kako smatraju, sramne arbitraže sudije Pavla Ilića.

Sada se javio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je za Maxbet sport pojasnio dalje korake kluba.

- Sve čestitke igračima Partizana na borbi. Sudija koji je poslat odlučio je derbi. Kod gola Ndiajea je bio faul nad Markovićem. Penal nije postojao. Antić je prvo udario loptu. A i da je neko video faul, start je bio van 16 metara. Samo ću da dobijem kaznu zbog komentara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Moglo bi da se desi da crno-beli primene u sredu Fenerbahčeov recept. Podsetimo, taj klub je izveo omladince na duel finala Kupa sa Galatasarajem i predao meč posle jednog minuta?!

- U ovom trenutku smo u kontaktu sa kapitenom i ekipom. Naši igrači ne žele da ih ponižavaju više ovako. Predlog ekipe je da se ne igra derbi u Kupu. Ima i opcija da izađemo sa omladincima da nas ne bi kaznili. Odlučićemo u narednim danima - kratko je rekao Vazura.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
branko lakic

20.04.2024 23:11

Penal je samo kada to vi kazete gol je samo kada ga vi priznate i samo ste vi u pravu neverovatan klub jel hocete samo na silu mora biti po vasem ili ne igramo strasno