GOTOVO, KRAJ Odlazi jedan od poslednjih simbola Čelsijeve ere

16:01 | 21-04-2024

Fudbal 0

Čelsi se na kraju sezone rastaje sa važnim igračem.

Čelsi
EPA

Mnogo promena je uveo u klub novi vlasnik Čelsija Tod Boli. Pre svega u igračkom kadru gde je od starosedeoca praktično ostao samo Tijago Silva.

Ali i Brazilac na leto napušta londonskog giganta. Ističe mu ugovor i sa napunjenih 39 godina deluje očekivano da se vrati u domovinu da završi karijeru.

- Uskoro ćete saznati moju konačnu odluku. Ne želim da kažem ništa zvanično posle poraza. Tužan sam zbog rezultata, ali pre ili kasnije, odluka će izaći u javnost. Svoju odluku sam doneo u glavi, ali nije pravi trenutak da je podeli - rekao je Silva.

Nije želeo snažni štoper da unapred otkriva sve, ali je između redova jasno poručio da na kraju sezone - ide.

- Moje četiri godine ovde nisu bile loše. Ne da nisam verovao u sebe, već zbog mojih godina kada sam stigao, intenziteta Premijer lige. Nije uobičajeno da 39-godišnjak igra na tom nivou. Ne volim da pričam o sebi, ali tako ja vidim te stvari. Protiv Sitija sam bio spreman da igram i produžetke, jer i dalje uživam u fudbalu i fizički se odlično osećam - rekao je Silva.

Upravo je on bio simbol jedne ere. Proveo je četiri sezone u klubu sa kojim je 2021. godine osvojio pehar Lige šampiona. Drugi u klupskoj istoriji.

Od tada je Čelsi, pod američkim vlasnicima, malo šta pozitivno uradio. I šta god da se dalje bude dešavalo biće to bez Tijaga Silve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading