SITUACIJA NIKADA NIJE BILA OVAKVA Pojavile se kvote za polufinalni okršaj Zvezde i Partizana, evo šta kažu kladionice

18:26 | 21-04-2024

Fudbal 0

Ovako niska kvota nije bila nijednom ove sezone, s tim da je klub sa "Marakane" svaki put bio favorit. Istina, umele su i kladionice da omanu u proceni.

Šerif Endiaje
Alo/ Marko Metlaš

 

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum) Partizan u meču polufinala Kupa Srbije, a kladionice su dale kvote kao da to uopšte nije derbi.

Pobeda na crveno-bele je 1,55, na remi je 4,15, dok je na pobedu Partizana 6,05. Ovako niska kvota nije bila nijednom ove sezone, s tim da je klub sa "Marakane" svaki put bio favorit. Istina, umele su i kladionice da omanu u proceni.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zvezdu su apostrofirale kao favorita i u decembru, kada je klub iz Humske na svom stadionu slavio 2:1. Projektovani su izabranici Vladana Milojevića kao pobednici i 9. marta, u drugom prvenstvenom derbiju, ali ni tada nisu opravdali očekivanja. Ovaj put je bilo nerešeno 2:2. Juče je Zvezda opet bila favorit, a kako se utakmica približavala, tako je kvota na domaćina padala. Ovaj put, Zvezda je opravdala očekivanja i slavila je nakon preokreta 3:2. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading