PRESEDAN U KRUŠEVCU Napredak napravio šokantan potez - bez sedmorice u finišu sezone

20:50 | 21-04-2024

Fudbal 0

Ovo je malo ko mogao da očekuje.

FK Napredak
Alo/ Marko Metlaš

Predsednik Napretka, Miloš Nenezić, održao je vanrednu konferenciju pre nekoliko dana najavljujući da će fudbaleri čijim ugovorima ističe rok u Kruševcu morati da se izjasne do nedelje da li će ostati ili ne. Oni koji ne potvrde nastavak saradnje neće dobiti priliku da igraju u plej-ofu Superlige. Ukupno trinaest igrača ima obavezu prema Napretku ovog leta, a za sada se zna da sedmoro neće produžiti ugovore (uključujući i Majdevca koji se vraća sa pozajmice), dok su samo dvojica potvrdila ostanak.

Andriji Majdevcu, koji se vraća u Debrecin nakon pozajmice, ističu ugovor sa Napretkom, kao i Milanu Bojoviću, Lazaru Zličiću, Stefanu Jovanoviću, Nikoli Vukajloviću, Andriji Blagojeviću, Vladimiru Saviću, Vladimiru Bajiću, Urošu Ljubomircu, Đorđu Jovanoviću, Saši Marjanoviću, Nikoli Stevanoviću i Ognjenu Mršiću. Za sada je dogovor za nastavak saradnje postignut sa Sašom Marjanovićem i golmanom Vladimirom Savićem.

FK Partizan Alo/ Marko Metlaš
 

SVE GORE OD GOREG ZA PARTIZAN Veliko pojačanje polomilo nos, evo kakva je situacija

Napredak će verovatno biti oslabljen za nekoliko igrača, poput Nikole Vukajlovića, Stefana Jovanovića, Ognjena Mršića, Uroša Ljubomirca, Lazara Zličića i Đorđa Jovanovića, koji će potražiti nove klubove nakon završetka sezone. Nemanja Đeković, koji je bio povređen tokom polusezone, takođe neće biti deo tima u plej-ofu.

Za preostalu četvoricu igrača sudbina je još neizvesna. Postoji mogućnost da se Napredak zahvali nekom od njih, uključujući i Vladimira Bajića i Milana Bojovića, koji su imali ograničenu minutažu ove sezone.

Promena u stručnom štabu, sa Ivanom Stefanovićem umesto Vladimira Gaćinovića, mogla bi promeniti i pristup prema tim igračima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading