KAO GROM IZ VEDRA NEBA Vlahović se oglasio o transferu u PSŽ - ide da menja Mbapea?

14:28 | 23-04-2024

Fudbal 0

Za francuske medije, mladi srpski napadač je otkrio svoje misli o glasinama koje ga povezuju sa PSŽ-om kao potencijalnom zamjenom za Kilijana Mbapea.

Dušan Vlahović
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

S obzirom na siguran odlazak najboljeg igrača PSŽ-a u Madridski Real ovog ljeta, klub je već počeo razmišljati o tome kako nadoknaditi njegov odlazak.

Iako bi zamijeniti igrača poput Mbapea bilo izuzetno teško, PSŽ ima ideju o tome ko bi mogao biti ta zamjena, a ime koje se spominje je Dušan Vlahović.

"Čuo sam i čitao sam te transfer glasine, ali ne znam ništa o tome. Ne interesuju me. Sve o čemu mislim je kako da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Imam još dve godine ugovora sa Juventusom i srećan sam ovde", odgovara Vlahović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ONI IDU NA EVROPSKO PRVENSTVO Na spisku UEFA šok - nema Srba!

Dušan Vlahović EPA/Abbondanza Scuro Lezzi
 

Vlahović je izrazio želju da, pre odlaska iz Juventusa, osvoji neki trofej, a PSŽ ga vidi kao buduće veliko pojačanje.

"Želim da osvojim nešto važno sa Juventusom, a posle ćemo videti, razgovaraćemo o tome. Mbape je najbolji igrač na svetu u ovom trenutku. Sa 25 godina osvojio je skoro sve, postigao 40 golova za reprezentaciju. To je enormno velika stvar".

Njegov stil igre blizak je Mbapeovim kvalitetima - radan, posvećen, teži stalnom individualnom napretku i istovremeno je timski igrač. Brz, snažan i efikasan.

"Prošle sezone nisam bio fizički najsprmniji, ali sam ove godine dobar. Postigao sam 16 golova do sada, mada sam mogao i više. Uvek želim više i težim da postanem igrač kojeg bi svaki tim poželeo. Nije mi cilj da igram samo da bih zaradio novac. Povrh svega, napadač je važan za tim, jer ako on igra dobro i tim igra dobro".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

Komentari(0)

Loading