"SPREMNI SMO NA SVE" Iz Vojvodine euforični pred polufinale Kupa u Kragujevcu

14:44 | 23-04-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je danas da su on i njegovi izabranici spremni na sve u meču protiv Radničkog u Kragujevcu i da žele da se plasiraju u finale Kupa Srbije.

FK Vojvodina
Foto: ATA Images

Ne krije Bandović da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog, u sredu od 16 časova u Kragujevcu. Pobednik će u finalu, 23. maja, igrati protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Partizana.

"Očekuje nas veoma značajna utakmica, igrače, stručni štab, klub i čitav grad. Mislim da smo spremni, igramo protiv jednog tima koji sve vreme pokazuje stabilnost i kontinuitet i koji igra dobro i veoma je opasan. Moramo biti hrabri, odlučni i pametni i koncetrisani od početka do kraja", rekao je Bandović, a prenosi klupski sajt.

Bandović dodaje da veruje u svoj tim, ali i da igrači moraju da budu najbolji jer neće imati popravni.

POZNATO KO SUDI POLUFINALE KUPA Doneta konačna odluka, iskusni sudija će deliti pravdu

"Što se tiče igračkog kadra, Guram se vratio, Bjeković će nam se pridružiti posle ove utakmice, Lazar Jovanović oseća bol u leđima posle nastupa za omladince, dok zbog kolena ne može i dalje da igra Uroš Nikolić", podvukao je Bandović.

Vojvodina ima odličnu tradiciju u penal seriji u Kupu Srbije, a Bandović ne krije da su se u klubu spremali i za takav scenario.

"Na sve smo se spremali i na penale, ali ono što ja zahtevam jeste da hoćemo da dobijemo utakmicu u regularnom delu. Ja ne verujem u sreću, ja verujem u rad i zato radimo naporno, ali spremni smo i na penale", zaključio je Bandović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading