"E, OVAKO, ZNAM DA ĆETE ME PITATI TO" Vladan Milojević nikad otvorenije prokomentarisao Partizanovu situaciju pred derbi

15:46 | 23-04-2024

Fudbal 0

Imao je šta da kaže strateg crveno-belih.

vladan
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bs

Pred polufinale Kupa, trener Crvene zvezde Vladan Milojević se obratio medijima na konferenciji koja je održana pred utakmicu koja se igra na stadionu Rajko Mitić u sredu od 19.00.

Njegov tim se suočava sa večitim rivalom - Partizanom.

Milojević je istakao da je cilj njegove ekipe osvajanje pehara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Prvo treba da naglasim da je ovo takmičenje koje se igra na ispadanje, od samog početka je specifično. Nije neko takmičenje što bi se reklo, neko prvenstvo gde ima dodatnih utakmica gde možete da popravite bodovni saldo ili mesto na tabeli. Ovo je nokaut. Igramo protiv večitog rivala, veliki je ulog ulazak u finale. Bez obzira na to protiv koga se igra, pošto je duel između Radničkog i Vojvodine takođe jak. Naše ambicije su da osvojimo Kup. Imamo još poslednji trening, mislim da smo spremni, nekih nedoumica sa strane Partizana ili nas nema. Dobro se poznajemo. Igraće se kao i svaka kada je derbi u pitanju, nadam se dobroj utakmici i dobroj poseti - rekao je Milojević na početku konferencije.

DONETA JE ODLUKA Evo da li će Partizan igrati večiti derbi u Kupu

Miloje Fk Crvena Zvezda
 

Novinari su ga pitali o potrebi za boljom realizacijom u poređenju sa prethodnim duelom protiv Partizana, gde je Zvezda imala šanse da ranije reši meč.

- Realizacija je nešto što se pokazalo u ovom momentu. Hoću da verujem da je dobro što stvaramo šanse, nadam se da će doći vreme kada ćemo moći da ih realizujemo na jednostavniji način. Da li je problem ili ne, ne bih ulazio u to. Svaki napadač želi da postigne gol. Nije tu samo koncentracija, tu je i veština. Partizan ima pored Jovanovića dobrog golmana Krunića, pardon. Pokazao je dobre vrline. To su dobre stvari, možemo hipotetički da pričamo. Verujemo da treba da postoji bolja koncentracija. Zavisi i od situacije.

Takođe, postavljena su pitanja u vezi s izjavama iz tabora Partizana o sudijama i o mogućnosti da igrači Partizana odbiju da igraju meč.

- E, ovako, pošto znam šta ćete da me pitate. Ne želim i neću da komentarišem šta se događa u Partizanu. Znaju moji igrači šta smo pričali, znaju kako treba da se ponašaju. Sve te komentare u vezi svega ostalog. To je nešto što ja... Ne dotiče me, ne želim da komentarišem, fokusiran sam samo na svoj tim. To je pitanje za njih, ne za mene.

- Moje planove ne remeti. Mi se spremamo za meč sutra, spremamo se da igramo meč. Ne remeti nas ništa - istakao je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading