NEKADA IGRAO PROTIV PARTIZANA, SADA SEDA NA KLUPU LIVERPULA Holanđanin prvi pik da zameni Klopa

06:00 | 24-04-2024

Fudbal 0

Ruben Amorim sve dalje od "Enfilda".

Arne Slot
EPA-EFE/Bart Stoutjesdijk

Dugo su u Liverpulu vagali ko bi mogao da nasledi Jirgena Klopa i sva je prilika da su pronašli rešenje. Radi se o treneru Fejnorda Arneu Slotu!

Fantastični holandski trener već duže vreme radi odličan posao sa Fejnordom. Pride gaji ofanzivan i napadački stil igre. Slično onome što radi i Klop.

Otuda je on i izbrio kao glavni kandidat za novog trenera. Čelnici Liverpula su već održali jedan sastanak sa Holanđaninom.

Zakazan je i još jedan kako bi se raspraviljao o svim ključnim faktorima novog projekta "crvenih". Ako i to prođe prema očekivanjima, deluje gotovo izvesno da će Slot sesti na klupu engleskog giganta.

Slot je i prošlog leta figurirao kao kandidat za klupu Totenhema koji se na kraju odlučio za Ejndža Postekoglua.

Jasno je i da je Ruben Amorim sve dalje od "Enfilda". Navodno je glavni razlog taj što bi on sa pomoćnicima koštao 10.000.000 evra godišnje.

Pride bi Liverpul morao da plati i obeštećenje Sportingu za trenera od oko 15.000.000 evra. Zato je Slot najbliži da nasledi Klopa.

Imala je i beogradska publika priliku da se upozna sa holandskim trenerom. Najsvežije kada je sa Fejnordom očitao lekciju Partizanu u dva navrata (3:1, 5:2). 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading