BAJERNU NOVI ŠAMAR Još jedan trener "ispalio" slavni klub

06:30 | 24-04-2024

Fudbal 0

Još jedna opcija manje za slavni klub.

Unai Emeri
EPA-EFE/TIM KEETON

Muči se Bajern Minhen da pronađe naslednika Tomasu Tuhelu. Nadali su se Ćabiju Alonsu koji je ipak odlučio da ostane u Bajer Leverkuzenu.

Od tada je nemački gigant počeo da traži druge kandidate. Na spisku je bio i Unai Emeri koji je opalio novi šamar Bajernu pošto je odlučio da produži ugovor sa Aston Vilom do kraja juna 2027. godine!

- Uživamo zajedno sa navijačima Vile, vlasnicima kluba, upravom i ovom sjajnom grupom igrača na koju smo ponosni. Uprava kluba i ja delimo viziju vlasnika. Moramo da zadržimo radni duh, pametne odluke i koordinaciju sa vlasnicima koje smo pronašli tokom ovog perioda. Radićemo da budemo sve bolji i bolji - rekao je španski stručnjak, a prenosi zvanični sajt kluba.

Aston Vila se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 66 bodova i ima velike šanse da izbori plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Kako radi dobar posao sa engleskim klubom, nije ni čudo što ga je Bajern tražio. Sva je prilika da će klub iz Minhena morati da se "zadovolji" sa aktuelnim selektorom Austrije Ralfom Rangnikom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading