ČELSIJEVA LONDONSKA SRAMOTA Arsenal opalio šamarčinu projektu od milijardu evra

23:21 | 23-04-2024

Fudbal 0

Tragično izdanje i poraz "plavaca" u londonskom derbiju.

Arsenal
AP Photo/Ian Walton

Taman kada Čelsi počne da liči na nešto (pobeda protiv Evertona od čak 6:0) usledi šamar. I to ni manje ni više nego od gradskog rivala u derbiju Arsenala koji se večeras poigrao sa "plavcima" - 5:0!

Pukla je petarda po četi Mauricija Pelegrinija (pitanje je da li je on pravi čovek za ovaj "projekat") koja je večeras izgledala - tragično.

U tim je ulupano preko milijardu evra samo na obeštećenja igrača od kojih većina teško da bi mogla da zaigra u "onom" Čelsiju iz najslavnijih dana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Videli su "plavci" večeras koliko im je mnogo, mnogo, mnogo posla ostalo da bi bili kandidati makar za Evropu. O tituli da ne govorimo. A Arsenal je i više nego legitiman kandidat za istu.

Večeras je na pogon Kaija Haverca (ironija je da je baš iz Čelsija pobegao u Arsenal) i Bena Vajta stigao do tri jako važna boda za šampionsku trku.

Najpre je Leandro Trosar u četvrtom minutu prosuo malo magije (zanimljivo, njega je Arsenal ugrabio kada mu je Čelsi preoteo Mihajla Mudrika za 100.000.000 evra koji se večeras nije ni video?!).

 

 

Potom su u razmaku od 13 minuta u drugom poluvremenu Ben Vajt i Haverc (dva puta) pogađali mrežu nemoćnog Đorđa Petrovića.

Na kraju je Vajt u 70. minutu zaokružio briljantnu partiju i bacio u očaj Čelsi i Poketina koji više teško da znaju kojim putem idu... 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading