DOBITAK OD MILION I ZVEZDA U LIGI ŠAMPIONA!

12:12 | 24-04-2024

Fudbal 0

Imamo trećeg dobitnika takmičenja

Mozzart
Promo Mozzart

U noći rolerkostera, noći preokreta, noći iskonskog fudbala došla je kvota 2,30 iz Dortmunda, kao i čist koeficijent tri iz Barselone. Ovaj junak nedelje nije se sapleo ni o Engleze, ni Ruse, ili recimo Šveđane... Služila ga je sreća, pa nije ni čudo što je na kraju naplatio SUPER MULTI BONUS u iznosu od 104.947 dinara.

– Pratio sam, kako nisam pratio. Video sam da sam tokom nedelje izbio na prvo mesto, a sinoć nisam mogao da spavam od uzbuđenja da li ću ostati vodeći. Rano jutros sam morao na službeni put, tako sam odmah izjutra proverio listu i verovao da se ništa neće promeniti, te da će uslediti vaš poziv i obaveštenje da sam pobedio, u dahu govori Vladan.

Vladan će svoj navijački san, da uživo prati Crvene zvezdu na nekom od gostovanja u Ligi šampiona, nadamo se ostvariti sledeće sezone

– Želja mi je da pratim svoj voljeni klub na nekom od gostovanja u Ligi šampiona. Do sada nisam imao sreće da se sve poklopi i da se to desi, ali se nadam da će to biti moguće baš zbog ove nagrade. Verujem se da će ekipa Vladana Milojevića prvo osvojiti titulu, a kasnije i proći do grupne faze, te da ću ja sa svojim sinovima gledati uživo našu Zvezdu na nekom od najvećih evropskih stadiona, zaključuje naš treći dobitnik nagradnog putovanja.

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu.

Počinje nova nedelja i nova šansa za tebe! Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje. Izvoli, dokaži se!

Tagovi:

Komentari(0)

Loading