SPREMNI SMO NA SVE Poslednji raport Vladana Milojevića pred polufinale

18:29 | 24-04-2024

Fudbal 0

Drugi susret večitih rivala u pet dana

Fudbal
Marko Metlaš/Alo

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" u okviru polufinala Kupa Srbije, a Vladan Milojević je najavio da je u pitanju jedna utakmica i da je sve otvoreno.

- Polufinale je, jedna je utakmica, sve je smešteno u 90 minuta. U pitanju je sasvim drugo takmičenje. Partizan ima svoje ambicije, mi svoje. Šta je spremio moj kolega Duljaj, a šta mi, videćemo na terenu - istakao je Milojević.

Crveno-beli su promašili dosta šansi u prethodna dva derbija, a iskuni strateg je izjavio kako ne može puno toga da se promeni za tako kratak period.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne možemo za kratko vreme da promenimo ništa. To je sastavni deo igre. Trudićemo da budemo na crti sa njima, ne samo ofanzivno već i defanzivno - rekao je Milojević

U slučaju da ne bude pobednika nakon 90 odigranih minuta, uslediće odmah izvođenje jedanaesteraca. Vladan Milojević je rekao kako je njegova ekipa spremna na sve.

- Spremni smo za sve - kratko je zaključio Milojević.

Prvi finalista kupa je ekipa Vojvodine koja je savladala Radnički 1923 u Kragujevcu, a finale je zakazano za 23. maj i biće odigrano na novom stadionu u Loznici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading