DOŠLI SMO DA SE PLASIRAMO U FINALE Duljaj optimista pred okršaj sa Zvezdom

18:39 | 24-04-2024

Fudbal 0

Crno-beli igraju za spas sezone

Zvezda - Partizan
Marko Metlaš

Nije Igor Duljaj bio na klupi Partizana tokom utakmice protiv Crvene zvezde u 173. prvenstvenom "večitom derbiju", ali se ove srede vraća svojim obavezama.

Šef stručnog štaba kluba iz Humske veruje da njegovi igrači mogu da izbore plasman u finale nacionalnog Kupa protiv aktuelnog šampiona, a u izjavi za TV Arena sport je izneo očekivanja pred susret na stadionu "Rajko Mitić".

- Došli smo na ovaj stadion da pokušamo da se plasirao u finale Kupa, ali znamo da to neće biti lako. Pre neki dan smo odigrali jedan meč, sada je na programu jedan sasvim drugi i nadam se da će navijači imati šta da vide i da će napraviti sjajnu atmosferu - rekao je Duljaj i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mi imamo našu ideju, ali i protivnik ima svoje ambicije i videćemo šta će biti. Ovo je meč koji jednom ili drugom klubu može da otvori vrata ka trofeju i mi ćemo se truditi da uradimo šta je do nas.

U finale već se plasirala Vojvodina koja je u Kragujevcu bila bolja od Radničkog 1923, a finalni susret na programu je 23. maja na stadionu u Loznici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading