DRAMATIČNA TRANSFORMACIJA TELA MESUTA OZILA Bivša zvezda Arsenala pokušava da postane mali Kristijano Ronaldo

07:00 | 25-04-2024

Fudbal 0

Bivši fudbaler Mesut Ozil, koji je Turčin, ali je igrao za Nemačku, pokušava da postane „mali Kristijano Ronaldo“, tvrdi bivši nemački saigrač iz "elfa“ Mario Gomez.

Ozil
Printscreen/Instagram

Ozil (35) se prošle godine povukao iz fudbala, a poslednji klub bio mu je Istanbul Bašakšeh u Turskoj.

Otkako je okačio kopačke o klin, bivša zvezda Arsenala doživeo je dramatičnu transformaciju tela. Pošto je bio samo žilav tokom karijere, Ozil je naporno radio u teretani i njegovo telo je „naraslo“.

Bivši saigrač iz nemačke repšrezentacije Mario Gomez tvrdi da je Ozilov novi izgled „odvratan“. Ali, smatra da možda znati zašto je Ozil odlučio da se podvrgne velikoj promeni.

Govoreći u fudbalskom podkastu „Frasenmahera“, bivši napadač Gomez rekao je o Ozilovom novom izgledu:

- Pre svega, divno je kako mu to uspeva. Međutim, svašta sam iskusio i znam da ekstremi često ne vode ni u šta dobro. Ne znam koja je njegova misija i cilj svega što radi. Izgleda pomalo grubo, ali nije to poenta. Kada završite karijeru u kojoj ste godinama dobijali mnogo ohrabrenja i pohvala, prirodno tražite nešto što vas ispunjava. Mesut je sada izgleda pronašao to ovo u teretani. Igrao je tri godine sa Ronaldom u Realu i možda misli: Sada imam vremena da postanem mali Kristijano.

Ozil Printscreen/Instagram
 

 

Ozilova transformacija „u Ronaldovo telo“ nije prošla nezapaženo. Pošto je objavio snimak kako vežba u teretani, Ronaldo (39) je prokomentarisao:

"Brate, nije loše", uz emotikone koji namiguju.

Ozilova objava je dobila preko milion lajkova, a dosta drugih fudbalera iz prošlosti i sadašnjosti je ostavilo komentare.

Rio Ferdinand je napisao:

"Izgledaš snažno brate."

Dok ga je Antonio Rudiger napisao:

„Zver“.

Frank Riberi je ostavio emotikon u obliku srca, a bivša brazilska zvezda Ze Roberto, koji je takođe nabacio mišiće, je dodao:

„Mašina.“

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading