AKO JE I BILO DILEME, VIŠE JE NEMA Rodić "pecnuo" Partizan nakon polufinala Kupa

18:02 | 25-04-2024

Fudbal 0

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić rekao je da je posle dve pobede nad Partizanom u četiri dana stavljena tačka na priču oko toga ko je bolja ekipa.

Rodić
Fk Crvena Zvezda

- Pobedili smo večitog rivala dva puta u razmaku od četiri dana i jasno stavili tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa. Mislim da smo zaslužili da i prvi prolećni derbi dobijemo, ali je sve to fudbal. Ipak, sad je sve došlo na svoje i sa 10 bodova prednosti čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa - rekao je Rodić, a prenosi klupski sajt. 

Levi bek Zvezde ističe da su presudili koncentracija, timski duh i veća sigurnost u završnici u odnosu na prethodna dva derbija. 

- Sad smo iz prve dve prilike postigli dva pogotka, i to je model kojim bi trebalo da se vodimo i u narednim utakmicama. Uspeli smo potom da održimo kontrolu utakmice i da se zasluženo plasiramo u finale Kupa. Cilj je jasan, želimo četvrtu duplu krunu u nizu i smatram da imamo kvalitet za to. Verujem i da su navijači zadovoljni načinom na koji igramo. Hvala im za sjajnu podršku na prethodna dva derbija, ali i na svim drugim utakmicama - podvukao je Rodić. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iskusni defanzivac ističe da je pred njegovom ekipom do kraja sezone još sedam utakmica i da će u svakoj ići na pobedu. 

- Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sad smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu. Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti veoma zahtevna utakmica, kako u nedelju, tako i 23. maja - zaključio je Rodić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading