SITIJEVA MOĆNA PORUKA Brajton razbijen, Fodenova sezona karijere

23:10 | 25-04-2024

Fudbal 0

Izabranici Pepa Gvardiole se poigrali sa Brajtonom.

Fudbal
AP Photo/Ian Walton

Hvalio je u najavi utakmice Pep Gvardiola kolegu Roberta de Zerbija za dobar posao u Brajtonu. Mada, ruku na srce, tim nije ni bleda senka prošlogodišnjeg. Dosta je pao tim sa juga Engleske i Mančester siti je danas lako odneo bodove - 4:0!

Moćnu poruku je poslao Siti. Na pravi način je odgovorio Arsenalu (suštinski glavnom kandidatu u borbi za titulu) na onih 5:0 protiv Čelsija.

A glavni "krivac" za to je Fil Foden. Igra Englez sezonu karijere. Stigao je večeras do 24 pogotka i 10 asistencija u svim takmičenjima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nema dileme da ako Siti osvoji titulu, 23-godišnjak mora biti proglašen za igrača sezone. I večeras je postigao dva pogotka.

Prvi je došao u 26. minutu, a drugi samo osam minuta kasnije. Prethodno je Kevin de Brujne doveo Siti u vođstvo, pa je tako već posle 35 minuta igre bio jasan pobednik.

Imali su "građani" ubedljivih 3:0, da bi konačan rezultat postavio Hulijan Alvarez na isteku jednog časa igre.

Treba pohvaliti i odličnu partiju Kajla Vokera. Iskusni engleski bek je upisao dve asistencije i to za prvi i poslednji gol Sitija.

"Građani" sada imaju bod manje, ali i utakmicu manje u odnosu na Arsenal i u narednih pet mečeva su prvi favoriti da se okite naslovom prvaka Engleske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading