LAZETIĆ SE PRISETIO 4:0 IZ HUMSKE: Imamo lepe uspomene na Partizan

21:04 | 26-04-2024

Fudbal 0

Trener TSC-a najavio derbi u Humskoj.

Žarko Lazetić
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

Kada je ekipa TSC-a poslednji put gostovala Partizanu u Humskoj prosto je razbila crno-bele i slavila sa 4:0. U najavi gostovanja njegove ekipe u Beogradu, prisetio se Žarko Lazetić i tog susreta.

Naravno, nadaju se u klubu iz Bačke Topole da će ponoviti takav rezultat, a sa druge strane znaju da će to biti pakleno težak posao.

- Imamo super uspomene sa poslednje utakmice, ali to sad nema veze, svaka utakmica je za sebe, jedino što će to dodatno motivisati i njih i nas. Nama će svakako pomoći u pripremi na samopouzdanju jer ranije nikad nismo uspeli da ih pobedimo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Napominje Lazetić da njegova ekipa sigurno neće potceniti Partizan.

- Zbog tog poslednjeg rezultata sam dolazak na moj omiljeni stadion će igračima probuditi neke dobre emocije što nije loše možda za samu pripremu utakmice, s druge strane to ne sme da nas uljujka. Gostujemo ekipi koja je ove sezone bila odlična u našoj ligi. Igraju aktraktivno, mnogo golova daju i primaju, opasni su sa loptom, imaju inidividulano jako kvalitetne pojedince, koji u svakom trenutku mogu da potezom reše utakmicu, ako im date prostor. Sigurno nećemo potceniti Partizan.

Ističe strateg TSC-a da njegova ekipa jedva čeka sudijski zvižduk na stadionu Partizana.

- Jedva čekamo tu utakmicu. Počeo je plej-of, igra se dobar fudbal, naše dve utakmice sa Vojvodinom su bile izvanredne. Sad nas očekuju Partizan, Zvezda, Radnički Kragujevac i Čukarički. Četiri utakmice za uživanje, za prestiž, naravno za bodove i takmičenje. Vidim kod igrača pozitivan naboj, nadam se da ćemo to preneti i na teren. Ponoviću ono što sam nedavno rekao, pred prošlu ili pretprošlu utakmicu, nalazimo se na mesti gde smo želimo da budemo, takmičimo se sa našim najboljim ekipama i to je ono što je bio cilj TSC-a - zaključio je Lazetić.

Utakmica između TSC-a i Partizana na programu je u nedelju od 19.30 u Humskoj.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading