LAZETIĆ SVE OTKRIO Evo da li bi mogao da preuzme Partizan

23:04 | 28-04-2024

Fudbal 0

Zanimljiva konferencija za medije trenera TSC-a.

Žarko Lazetić
Alo/ Marko Metlaš

Pokazao se Žarko Lazetić kao streptomicin za Partizan ove sezone. Iz tri duela sa crno-belima njegov TSC ima dve pobede i jedan remi.

Nema nikakve dileme da 42-godišnjak radi fantastičan posao na klupi tima sa severa zemlje. Otuda je i upitan, da li je Partizan sledeći korak?

- Rano je, Partizan ima trenera, ja sam trener TSC-a, zna se šta predstavljjau u našem fudbalu, ali da pričamo šta bi bilo kad bi bilo. Mi smo u sadašnjosti, u TSC-u sam prezadovoljan, Partizan ima trenera, ima dobru sezonu, ako dođe do toga, bićete tu i pričaćemo. Ne bih davao nikakve komentare, nije ni korektno, a nije ni korektno prema mom klubu, imam sve uslove i dokle god je to tako, ja sam tu i guramo dalje.

Prokomentarisao je Lazetić i duel sa Partizanom.

- Očekivali smo da ćemo imati veći posed od Partizana, jer Partizan i jeste najopasniji kada oduzme loptu, ali su bili pasivni, čekali su to da se mi zaletimo, okej, nekad su pobeđivali tako, sazreli smo kao tim, ja kao trener, birali smo druge načine da dođemo do završnice. To nam je pomoglo da nema puno tih jurnjava i tranzciija koje im odgovoraju. Mi želimo da kontrolišemo dešavanja na terenu, kroz posed, kroz pasove, pa da pripremimo završnicu da ne bi upravo bili daleko iza lopte. U prvom je bilo žurbe, sve ostalo je bilo fenomenalno, gol što da Natho, to je majstorstvo, ali sve drugo... Sve faze igre su bile, ponovila se utakmica opet, najmirniji sam ovde, jer sve je okej. Mogli smo da izgubimo, da pogode slobodnjak, ovaj prekid, ali to ne bi promenilo zadovoljstvo koje smo imali tokom 90 minuta. To nas pokreće, da ne bude samo pobedili ili izgubili nego kako izgledamo na terenu. Napredovali smo i mislim da ćemo nastaviti.

Žarko Lazetić Alo/ Marko Metlaš
 

Nekoliko reči i o heroju pobede Saši Jovanoviću.

- Može da se gleda da li je pogrešio što nije počeo, svako ima svoju ulogu, Jovanovića štedimo, ima neke probleme. Neke utakmice ne počinje, kad su utakmice na 3-4 dana, on je u godinama, želimo svežeg igrača, ušao je i rešio utakmicu. Nekad je bolje 20 pravih, nego 70 bez učinka, često rotiramo, negde sam video da mi nikad nismo izveli isti tim dva kola zaredom. To ima veze samo s onim šta želimo za tu utakmicu, na kraju rezultat sudi da li je dobro ili nije. Da smo izgubili, svi bi pitali što nije igrao, velika stvar je u pitanju, posvećenost stoji iza stručnog štaba. Pomogli su mi, imali smo neke dve dileme, jedva za Jovanovića, funkcionišemo kao tim i daje to zadovoljstvo - rekao je Lazetić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading