SAOPŠTENJE IZ LJUTICE BOGDANA Predsednik Crvene zvezde se oglasio zbog Bahara

15:16 | 29-04-2024

Fudbal 0

Oglasio se i predsednik kluba Crvena zvezda, Svetozar Mijailović

Barak Bahar
Marko Metlaš/Alo

Izraelski medij "Sport5", koji se pokazao kao blizak Baharu i njegovim saradnjicima, javlja da je predstavnik Zvezde nedavno boravio u toj zemlji i dogovorio da se dugovanja prema Baharu isplate u dve godine. I prema istom izvoru neće dobiti ono što je potpisao (1,2 miliona evra po godini), već u znatno manjem iznosu. 

Stavljen je i potpis sa Baharovim advokatima u poslu u kome su u Zvezdi uspeli da uštede milion i po evra, koliko bi iznosili troškovi.

Takođe, Bahar je odustao od prvobitne želje da tuži Zvezdu u FIFA za duševeni bol i "nezakonito" otpuštanje. Takođe, njegovi bivši saradnici Gaj Sarfati i Gaj Vajzinger bi trebalo da dobiju po 150.000 evra. 

POSTOJE DVA SCENARIJA Evo kako Zvezda može da osigura šampionsku titulu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, Bahar će u narednoj sezoni ponovo biti trener Makabija iz Haife. 

Povodom svega ovoga se i predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović i izjavio: 

- Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere - poručio je Mijailović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading