DETONACIJA IZ PADINSKE SKELE Nekadašnji igrač crno-belih preuzeo PKB: Svima dobro poznato lice na klupi srpskoligaša

16:13 | 02-05-2024

Fudbal 0

Sa 30 osvojenih bodova, PKB iz Padinske Skele na srpskoligaškoj tabeli trenutno deli desetu poziciju sa Sinđelićem, od petog mesta odvaja ga svega četiri koraka

Vladimir Volkov
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Ipak, kako ni opasna zona nije daleko, rukovodstvo je želelo da prodrma ekipu i pronašlo upečatljivo rešenje. Može se reći i – „bombu“! Umesto trenera Nebojše Đurića angažovan je nekadašnji reprezentativac i adut Partizana – Vladimir Volkov! 

- Poraz od Teleoptika u prošlom kolu bio je četvrti na poslednjih šest utakmica i prelomio da napravimo promenu. Zahvaljujemo se Nebojši Đuriću na dosadašnjem radu i postignutim rezultatima, on je bio i ostao naš veliki prijatelj, drugari smo iz kraja. Sjajno smo i sarađivali. Želimo mu mnogo sreće u daljoj karijeri, baš kao i Vladimiru Volkovu, koji sa nama čini novi, krupan korak na svom trenerskom osamostaljivanju – istakao je Dejan Stajić, predsednik PKB-a.

ZVEZDA OBRADOVALA NAJMLAĐE NAVIJAČE Besplatan ulaz za decu do 14 godina za utakmicu protiv TSC-a

Volkov je u proteklom periodu bio pomoćnik u Kolubari i Radničkom 1923, ali ključna stvar kada je reč o njegovom angažovanju da bude šef struke, tiče se svega onoga što je uradio na fudbalskim terenima. 

- Ozbiljna, bogata internacionalna karijera Vladimira Volkova je ono što nas je najviše privuklo. Bez sumnje će imati šta da prenese igračima, ujedno znati kako da im pristupi. Nažalost, nismo u mogućnosti da ga registrujemo na vreme za duel sa GSP Polet Dorćolom, na kojem će ekipu voditi pomoćni trener Nemanja Zlatković. Očekujemo, zato, da Volkov potom preuzme kormilo i na poslednje četiri utakmice u prvenstvu uspešno završi našu misiju. Opstanak je jasan prioritet – istakao je Dejan Stajić. 

Interesantno je istaći da su i Vladimir Volkov (37) i Nemanja Zlatković (37) vodili bitke na terenu i to uglavom uz aut-liniju. 

A sada, njih dvojica će zajedno pod istim grbom, popularnih Mlekadžija, sedeti iza nje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading