SRBIN (IPAK) ODLAZI? Englezi žele Vlahovića, spremili 65.000.000 evra

06:57 | 03-05-2024

Fudbal 0

Stara dama ne želi da ostane bez svog najboljeg strelca, ali zastoj u pregovorima oko produžetka ugovora i eventualni dolazak Džošue Zirkzea u Torino mogli bi da poguraju Srbina ka izlaznim vratima.

Vlahović
Marco Alpozzi/LaPresse via AP

 

Dušan Vlahović ne prestaje da privlači pažnju najboljih evropskih klubova. Devetka Juventusa ponovo je na listi želja Arsenala.

Tobdžije su i dalje u trci za titulu u Engleskoj, gde beleže veoma dobre rezultate i postižu veliki broj golova po utakmici, ali utisak je da im za još bolje rezultate treba izrazita gol mašina.

Gabrijel Žezus i Edi Niketija nisu se proslavili u aktuelnoj sezoni i sva je prilika da će dobiti konkurenciju u narednoj.

Engleski klub je za to spreman da izdvoji pozamašnu svotu novca, a tamošnji mediji spominju da bi Arsenal mogao da ponudi Juventusu 65.000.000 evra za usluge srpskog napadača.

Stara dama ne želi da ostane bez svog najboljeg strelca, ali zastoj u pregovorima oko produžetka ugovora i eventualni dolazak Džošue Zirkzea u Torino mogli bi da poguraju Srbina ka izlaznim vratima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading