"PLAŠILA SAM SE ZA ŽIVOT ĆERKE" Potresni detalji jezivog skandala u Crnoj Gori - pretnje uputio maloletnik

09:10 | 04-05-2024

Fudbal 0

Isplivali novi detalji jezive priče...

Fudbalska lopta
EPA-EFE/NEIL HALL

Potresao je regionalni fudbal skandal iz Crne Gore gde je supruga trenera Budućnosti dobila anoniman poziv da joj je ćerka oteta. Sada su poznati i novi detalji.

Da se samo malo vratimo u prošlost. M.B. koja je supruga trenera Podgoričana Ivana Brnovića je primila pretnju da joj je "ćerka oteta, da će biti bačena u potok" ukoliko navodni otmičar ne dobije 20.000 evra.

- Pitala sam ga kako se zove i odakle mu pravo da me zove, a ovo lice je prekinulo vezu te je razgovor trajao 28 sekundi. Nakon završetka razgovora, osetila sam strah za svoj i život svoje dece jer mi je prećeno otmicom maloletne kćerke, koju sam odmah pozvala telefonom i koja je bila kući, pa mi je nakon toga bilo lakše, posle čega sam se uputila u policiju da celi dođaj prijavim - prenose Vijesti izjavu M.B.

Kada je M.B. utvrdila da je ćerka na sigurnom, čitav slučaj je prijavila policiji koja je utvrdila da je jezive pretnje uputio maloletnik?!

Radi se o licu koje još uvek zakonski ne može krivično da odgovara, te stoga povodom ovog slučaja niko neće ni biti uhapšen. 

Nažalost i stručni štab Budućnosti je dobio neprijatne poruke pošto je ekipa ispustila pobedu protiv Sutjeske (2:2) u 90. minutu utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading