"PLAŠILA SAM SE ZA ŽIVOT ĆERKE" Potresni detalji jezivog skandala u Crnoj Gori - pretnje uputio maloletnik

09:10 | 04-05-2024

Fudbal 0

Isplivali novi detalji jezive priče...

Fudbalska lopta

Potresao je regionalni fudbal skandal iz Crne Gore gde je supruga trenera Budućnosti dobila anoniman poziv da joj je ćerka oteta. Sada su poznati i novi detalji.

Da se samo malo vratimo u prošlost. M.B. koja je supruga trenera Podgoričana Ivana Brnovića je primila pretnju da joj je "ćerka oteta, da će biti bačena u potok" ukoliko navodni otmičar ne dobije 20.000 evra.

- Pitala sam ga kako se zove i odakle mu pravo da me zove, a ovo lice je prekinulo vezu te je razgovor trajao 28 sekundi. Nakon završetka razgovora, osetila sam strah za svoj i život svoje dece jer mi je prećeno otmicom maloletne kćerke, koju sam odmah pozvala telefonom i koja je bila kući, pa mi je nakon toga bilo lakše, posle čega sam se uputila u policiju da celi dođaj prijavim - prenose Vijesti izjavu M.B.

Kada je M.B. utvrdila da je ćerka na sigurnom, čitav slučaj je prijavila policiji koja je utvrdila da je jezive pretnje uputio maloletnik?!

Radi se o licu koje još uvek zakonski ne može krivično da odgovara, te stoga povodom ovog slučaja niko neće ni biti uhapšen. 

Nažalost i stručni štab Budućnosti je dobio neprijatne poruke pošto je ekipa ispustila pobedu protiv Sutjeske (2:2) u 90. minutu utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading