VLAHOVIĆ ODBIO BOGATSTVO Dušan nije želeo u Arabiju, ali poznato gde bi mogao da nastavi karijeru

16:45 | 04-05-2024

Fudbal 0

Videćemo šta će se desiti...

Dušan Vlahović
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Približavanjem prelaznog roka sve su glasnije spekulacije o budućnosti Dušana Vlahovića u Juventusu. Tutosport iz Torina izveštava da Arsenal i Čelsi ponovo pokazuju interesovanje za srpskog napadača, ostavljajući Staru damu pred teškim odlukama.

Vlahović bi ovog leta mogao dobiti ponudu za povišicu plate na 12 miliona evra, što predstavlja finansijski teret za Juventus. Klub je pokušao da produži ugovor sa mladim fudbalerom i smanji njegovu platu, ali je naišao na odbijanje.

Iako Juventus trenutno nema nameru da proda Vlahovića, moraće ozbiljno da razmotri ponude iz Londona, posebno Arsenala koji je najzainteresovaniji za potpis Srbina.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NAĐ U VELIKOM PROBLEMU Partizan žestoko oslabljen, bez dva važna šrafa na Napredak

duci EPA-EFE/CIRO FUSCO
 

Vlahović je odbio ponudu iz Saudijske Arabije, pokazujući da nije zainteresovan za odlazak na Bliski istok u ovoj fazi karijere. Želi da se u narednim godinama etablira kao jedan od vodećih napadača u Evropi.

Iako je sada srećan u Torinu, ponuda Arsenala bi mogla da ga privuče svojom ambicijom i obećanjem ključne uloge u timu. Tamo bi imao priliku da se takmiči u Premijer ligi za trofeje, kao i u Ligi šampiona gde bi imao veće šanse nego u Juventusu.

U slučaju Vlahovićevog odlaska, Juventus bi mogao da dovede Romelua Lukakua iz Čelsija kao zamenu. Plavci su zainteresovani da se reše Belgijanca čije će mesto možda zauzeti srpski napadač.

Pred Vlahovićem su ponovo zanimljivi meseci u kojima će se odlučivati o svojoj budućnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading