FILMSKA PRIČA SRPSKOG TRENERA Bio blizu klupe Zvezde, odbio i otišao u treću ligu

09:04 | 05-05-2024

Fudbal 0

Neverovatno...

Simo Krunić
Foto: ATA Images

Znate već to. Toliko puta napisano i ispričano da život piše romane. Međutim, u slučaju aktuelnog trenera OFK Beograda Sima Krunića to je zaista - tako.

Zapravo, on je to sam otkrio. Premotao je film 57-godišnji stručnjak na 2019. godinu kada je Crvena zvezda tražila novog trenera umesto Vladana Milojevića koji je otišao sa klupe.

Kako kaže sam Krunić, on je bio vrlo ozbiljan kandidat. Međutim, odbio je i otišao u treću srpsku ligu?!

- Vodio sam OFK Beograd ranije kada smo se borili za opstanak u drugoj ligi i izborili, a 2019. godine sam bio i pod lupom Crvene zvezde kada sam bio u Čukaričkom. Zamislite, pre četiri godine sam bio kandidat za trenera Zvezde, a onda sam odlučio da idem u treću ligu. Ipak, zbog prijatelja koji su bili u klubu sam odlučio da probam da pomognem klubu i na kraju je ispalo dobro za sve nas - otkrio je on u jednom intervjuu.

Te 2019. godine je Crvena zvezda odlučila da šansu ukaže Dejanu Stankoviću na klupi umesto Milojevića i malo je reći da je napravila pravi potez.

Interesantno je da se Krunić i 2013. godine dovodio u vezu sa klupom Crvene zvezde kada je navodno bio želja tadašnjeg sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading