POSLE OVOGA BI BILO SRAMOTA DA NE ODE Alegri žestoko udario na Vlahovića

08:50 | 06-05-2024

Fudbal 0

Trener Juventusa potpuno pogubio konce...

duci
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Već neko vreme provejava ta informacija. Masimilijano Alegri će na leto napustiti Juventus i zameniće ga Tijago Mota koji radi fantastičan posao sa Bolonjom.

I zaista, utisak je da je iskusni italijanski trener potpuno pogubio konce. Primera radi, udario je na Dušana Vlahovića.

U razgovoru sa novinarima je Alegri sumirao sezonu i istakao da je Srbin bio u slaboj formi iako je postigao 17 golova na 34 utakmica. Pride, početkom godine, bio i najbolji strelac u "ligama petica".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Da ne govorimo o tome da je najvredniji igrač Juventusa i uz Bremera i Adrijana Rabioa jedini materijal za neki korak dalje od Juventusa.

Ipak, Alegri je u nekom svom filmu...

- Očigledno je Inter bolji od nas, imao je sve vreme prednost od 12-14 bodova. Prirodno je da na kraju usporimo. Bio je i niz incidenata kada je Milik bio isključen, Vlahović, Kin i Kjeza nisu bili u dobroj formi, povređeni su bili Rabio i Mekeni... Sve su to nepovoljne okolnosti - ispalio je trener Juventusa.

Čeka se samo trenutak kada će Juventus da se zahvali Alegriju koji ima još godinu dana ugovora sa klubom. Sve drugo ne bi imalo smisla. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading