GORI U BARSELONI Brazilac preko agenta optužuje Ćavija, potpuni haos u slavnom klubu

09:52 | 06-05-2024

Fudbal 0

Talentovani Brazilac nezadovoljan u Barseloni.

Vitor Roke
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Ne može se reći da je Barselona imala uspešnu sezonu. Stala je u četvrtfinalu Lige šampiona. Od titule prvaka Španije je bila svetlosnim miljama udaljena. Čak je i drugo mesto ugroženo od strane Đirone.

Zato nije ni čudo što gori u Kataloniji. Požar je izazvao talentovani napadač Vitor Roke koji je preko agenta izašao u javnost i optužio Ćavija.

- Niko ne razume zašto Ćavi uopšte ne koristi Rokea. Štaviše, ni ne priča sa njim?! Uskoro ćemo pričati sa Barselonom povodom budućnosti, ali u slučaju odlaska to neće biti pozajmica već trajni transfer - rekao je Andre Kari, agent 19-godišnjeg napadača.

On je otkrio i da je njegov štićenik odbio bolje ponude od one Barselone.

- Odabrali smo Barsu zato što Vitor voli klub, imali smo i druge ponude i klubove koji su nudili čak dva puta više novca. Ali, ako ne nađemo rešenje za ovu situaciju napustićemo trajno Barselonu.

Potom je Rokeov agent nastavio sa žestokim napadom na Ćavija. 

- Svi su videli protiv Pari Sen Žermena da Barseloni fali gol i da bi još jedan napadač pomogao. U mnogim utakmicama su Ćaviju bile potrebne sveže noge za presing, ali... Ne možemo više ovako - zagrmeo je Kari.

A ni tu se brazilski menadžer nije zaustavio.

- Bilo bi lepo da je odigrao nekoliko utakmica do kraja. Ćavi mora da skupi hrabrost i ukaže šansu klupskom projektu. Vitor želi da pokaže da ima kvalitet. Pogledajte samo Vinisijusa žuniora. Trebalo mu je dve i po godine u Real Madridu da dokaže kvalitet. Pustite i Rokea da igra!

Još jednom je Kari jasno ponovio da odlazak na pozajmicu nije opcija.

- To bi bilo veoma opasno za mladog igrača. U tom slučaju (odlaska, prim.aut.), razmišljamo samo o trajnom transferu. Najbolja opcija bi bila da ostane u Barseloni i da igra. Ali, ako to ne bude bio slučaj, idemo u drugi klub. 

Za kraj, još jedan napad na Ćavija.

- Nije logično da dovedete Brazilca, pustite ga od prvog dana da igra, potom još jednu utakmicu i onda više uopšte - ne. Postigao je dva gola i onda je nestao. Kao što rekoh, trener ni ne razgovara sa njim.

Videćemo kako će u Barseloni da ugase ovaj požar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading