EVROPA BRUJI O SKANDALU U KOMŠILUKU Naoružani navijači upali u kuću vođe protivničke ekipe usred noći, pretukli ga i oteli 50 zastava (VIDEO)

13:33 | 07-05-2024

Fudbal 0

Brutalan navijački haos izbio je u komšiluku...

Mostar
Printscreen

Pravi rat navijača odvio se u Mostaru, a sve je eskaliralo kada su pristalice Zrinjskog (Ultrasi) objavili video sa oko 50 zastava pristalica Veleža ("Red Army"). 

Čitav događaj datira još od utakmice od pre mesec dana posle utakmice Zrinjskog i Zvijezde 09. Navijači Veleža su sačekali jednog ili nekoliko navijača Zrinjskog, navodno prerušeni u molere i tada je oteto devet transparenata. 

Ultrasi su odlučili da se osvete i to na brutalan način, koji definitivno ne prilazi ni blizu navijačkih kodeksa i nepisanih pravila. 

ZVEZDA OBRADOVALA NAJMLAĐE NAVIJAČE Besplatan ulaz za decu do 14 godina za utakmicu protiv TSC-a

Oni su objavili video sa 50 zastava navijača Veleža uz poruku "Pozdrav moleri".

Ovo je i te kako veliki udarac za "Red Army", jer su na ovaj način izgubili važne zastave, što bu moglo da znači kraj navijačke grupe, ali su navijači Veleža brzo objavili video na kojem je prikazano kako je navodno došlo do oduzimanja zastava. 

- Čega se navijači stide, ljudi od puta se ponose - poručili su oni uz snimak na kojem se vidi kako petorica naoružanih osoba u 3.20 časova posle ponoći ulazi u kuću i iz nje iznosi nekoliko torbi u kojima se verovatno nalaze zastave. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading