BIO U ZVEZDI, DANAS ĆE BRANITI GOL OD NJE, PA ISHVALIO MILOJEVIĆA: Doslovno je preporodio tim

12:32 | 08-05-2024

Fudbal 0

Iskusni golman pun reči hvale za Zvezdu.

Saša Stamenković
Foto: ATA Images

Od 2008. do 2011. godine je Saša Stamenković čuvao gol Crvene zvezde. Danas će da ga čuva od nje braneći boje lučanske Mladosti.

Iako više nije na Marakani, redovno 39-godišnji golman prati dešavanja na crveno-beloj strani Topčiderskog brda i hvali sve što je Vladan Milojević napravio sa timom ove sezone.

- Bez prevelikog psihološkog opterećenja, što verujem da je identičan pristup i Zvezdinih igrača, odigraćemo ovaj meč. Naravno, ne treba previše trošiti reči, zapravo birane komplimente, na račun igara prvaka. Od povratka trenera Vladana Milojevića to je doslovce preporođena ekipa u najpozitivnijem smislu. Svakako da respektujemo crveno-bele, ali to nas neće obeshrabriti i sputati da odigramo kvalitetno, pre svega sa neskrivenom željom, da svi prisutni budu zadovoljni utiscima na kraju meča - rekao je Stamenković za "Sportski žurnal".

Veliko je pitanje kako će ekipa Mladosti uspeti da parira Crvenoj zvezdi.

- Konkretno i suštinski to nije lako, jer zaista u Zvezdinom igračkom kadru ima mnogo izuzetnih individualaca. Brza i iznad svega ofanzivna igra rivala neminovno će zahtevati da budemo stalno  maksimalno koncentrisani. Uslov za uspeh je i gotovo besprekorno ispunjavanje taktičkih dogovora. Na kraju, za iznenađenje je potrebno i da velika doza sreće bude naš saveznik. Imamo iskusnu, takmičarski čvrstu i zrelu ekipu. Verujem da možemo ugroziti gol šampiona ukoliko ostanemo u fokusu poverenih zaduženja. To nije jednostavno, ali spremni da se bez previše kalkulacija namerimo na najbolji tim u Srbiji - zaključio je Stamenković.

Upravo će iskusni golman danas od 18.30 braniti gol Mladosti protiv novog-starog prvaka Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading