VAŽAN POZIV "ZVEZDAŠIMA" Nekadašnji fudbaler crveno-belih ima poruku za sve "delije"

12:05 | 09-05-2024

Fudbal 0

Bivši fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo izjavio je danas da jedva čeka 25. maj kada će "crveno-beli" na meču sa Čukaričkim proslaviti 35. titulu u istoriji kluba.

Seku Sanogo
Marko Metlaš

 

Crvena zvezda je još ranije obezbedila šampionsku titulu u Superligi Srbije. "Crveno-beli" se tri kola nalaze na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 87 bodova. Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule.

- Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bi na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za sve vreme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35. titula i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo nadam se osvojiti - rekao je Sanogo, prenosi zvanični sajt Zvezde.

Sanogo je istakao koja mu je omiljena proslava titule sa crveno-belima. On je za Zvezdu igrao od 2020. do 2023. godine.

- Naravno da se sećam svega, a najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cele obale i neprestano nas bodrili. Neverovatna proslava zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje - istakao je Sanogo.

Crvena zvezda će u narednom, 35. kolu SLS u nedelju na svom terenu dočekati kragujevački Radnički.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading