PIKSI, ŠTA ČEKAŠ? Oko Srbina se otimaju španski velikani, a nema mesta u reprezentaciji

20:52 | 09-05-2024

Fudbal 0

Srpski fudbaler Mirko Topić briljirao je u Portugalu kao član ekipe Famalikaa. Nakon nedavne pobede protiv Benfike i "krunisanja" Sportinga u prvenstvu, skauti španskih klubova Sevilje i Atletiko Madrida su stavili Topića na svoj radar.

Dragan Stojković Piksi
Alo/ Marko Metlaš

Oba kluba već neko vreme prate 22-godišnjeg Topića i impresionirani su njegovim igrama, te su spremni da započnu pregovore oko transfera. Prema izvorima iz Pirineja, Sevilja i Atletiko spremni su da ponude pet miliona evra za njega.

Sada je na Famalikau da odluči da li će prihvatiti ponudu, ali će sigurno pažljivo razmotriti opcije, s obzirom na interesovanje dva kluba.

Takođe, moguće je da će se još klubova zainteresovati kada se otvori prelazni rok, jer je Topić privlačan zbog svog potencijala, forme i mladosti.

PARE LJUDE KVARE Borusija "pobeđuje" iako izgubi u finalu Lige šampiona

Još nije jasno da li će dobiti poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija u nacionalni tim Srbije. Moguće je da će to biti teško očekivati pred Evropsko prvenstvo, ali su šanse realne nakon toga.

U tom slučaju, Topić bi mogao da nosi dres poznatijeg kluba. Do sada je odigrao jedan meč za reprezentaciju Srbije, protiv selekcije SAD u Los Anđelesu prošle godine, kada je igrala ekipa iz Superlige Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading