KAKVA SRAMOTA Albanci već besne zbog Srbije, potpuno su odlepili

11:11 | 10-05-2024

Fudbal 0

Koliko su daleko otišli...

Albanija
EPA-EFE/DUMITRU DORU

Vest da se  priprema zajednička kandidatura Srbije i Albanije za organizaciju Evropskog prvenstva za mlade fudbalere 2027. godine odjeknula je jako.

- Do 2027. godine imaćemo najmanje četiri stadiona UEFA četvrte kategorije, a zajedno sa četiri druga stadiona u Albaniji, što je više nego dovoljno da budemo domaćini U21 šampionata. Ipak, Albanija je odlučila da bude domaćin zajedno sa Srbijom" - stoji u objavi ovog profila.
 

Bilbil Sokoli, inače šef stručnog štaba Dinama iz Uroševca digao je glas i to baš sramno.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kakva je to politika da se organizuje prvenstvo sa zemljom koja je počinila zločine nad Albancima, zemljom u kojoj na svakom stadionu vidimo najmorbidnije antialbanske parole, dok srpska država na svakom koraku sprečava albanske (kosovske) sportiste od promocije u međunarodnoj sceni... Šta mislite, kako će albanski fudbaleri sa Kosova, Preševske doline, Medveđe i Bujanovaca, kao i Severne Makedonije, učestvovati na ovom prvenstvu (U21)?" - pita se Sokoli.

Nastavio je u istom ritmu.

- Kako će se sada osećati fudbaleri I. Ramadanija? Berat Kshemshiti, Taulant Seferi, Jasir Hasani, Mirlind Daku, Ardian Ismajli, Etrit Berisha itd...???!!! Ne lečite komplekse inferiornosti prevazilaženjem nacionalnog ponosa, niste više Evropljanin i emancipovaniji ako se zanemari realnost u regionu i naša istorija. Ne testirajte albansko strpljenje!!!" - napisao je Sokoli na Fejsbuku. 

Otišli su baš daleko...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading