KAKAV IZUM GVARDIOLE Hrvat kao levi bek zasenio čak i Halanda, SIti grabi ka tituli

16:25 | 11-05-2024

Fudbal 0

Fantastična partija Mančester sitija.

Gvardiol
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Važi Pep Gvardiola za jednog od najvećih svetskih umova. A zašto je to tako najbolji primer je bila današnja ubedljiva pobeda Mančester sitija nad Fulamom - 4:0.

Španski trener je od 90.000.000 evra skupo plaćenog Joška Gvardiola, koji se u Lajpcigu na najveću scenu progurao pre svega kao štoper, napravio neverovatnog levog beka?!

Verovatno u ovom trenutku jednog od najboljih na svetu pored Aleksa Grimalda, Tea Ernandeza i Nuna Mendeša.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Hrvat je danas bio u centru pažnje. Zasenio je čak i Erlinga Halanda koji je odigrao jako slabu utakmicu sve do 82. minuta (malo opširnije o tome u nastavku).

Gvardiol je najpre načeo mrežu Fulama u 13. minutu. Precizan je bio i u 71. Između ta dva njegova gola se "umetnuo" i pogodak Fila Fodena na isteku časa igre.

Ovo je za Gvardiola bio peti pogodak ove sezone. Od toga je četiri dao u Premijer ligi! Zaista fantastično igra 22-godišnjak iz Zagreba kojem je Gvardiola promenom pozicije udahnuo novi život.

Tačku na konačan rezultat postavio je Hulijan Alvarez iz penala u samom finišu utakmice. Upravo je Argentinac zamenio Halanda i pokazao da bi u najvećem broju klubova bio bez premca starter.

Samo, u Sitiju to nije slučaj iako Norvežanin ponekada (ne)opravdano dobija prednost u odnosu na popularnog "pauka".

Grabi Mančester siti ka tituli. Ostali su mu ispiti samo u vidu Totenhema i Vest Hema.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading