UVEK SAM UZ ZVEZDU Prvi strani kapiten u istoriji crveno-belih: Znam da će biti spektakularna proslava

17:42 | 14-05-2024

Fudbal 0

Sprema se velika fešta

Donald
Fk Crvena Zvezda

Prvi stranac kapiten u istoriji Crvene zvezde i apsolutni miljenik navijača je Mičel Donald koji se uvek rado seća vremena provedenog u crveno-belom dresu, ali i ovim putem poziva zvezdaše na proslavu titule koja će se održati 25. maja.

- Proveo sam tri prelepe godine u Zvezdi i mogu slobodno da kažem da je to klub koji će zauvek ostati u mom srcu. Osvojio sam dva puta prvenstvo Srbije i bio deo ekipe koja je započela niz od sedam titula, tako da se uvek posebno radujem Zvezdinim uspesima. Sećam se proslave iz te godine kada je i započet niz, bilo je neverovatno. Sećam se da smo se družili sa navijačima i da smo bili oduševljeni atmosferom i proslavom koju su nam priredili. To je bila prva od ovih sedam titula koje je Zvezda osvojila, i baš mi je drago kad vidim da su u klubu još uvek neki ljudi koji su bili tad, kada sam i ja igrao. Tu je Milojević, Rodić... - počeo je Donald.
 
I nekadašnjeg vezistu kluba zanima šta su to navijači spremili kada je reč o proslavi.
 
- Trudim se da budem u potpunosti upućen kada je Zvezda u pitanju. Nekad se desi da propustim neku utakmicu usled obaveza, ali uglavnom pratim i znam da je titula i ove sezone potpuno zasluženo osvojena. Pokazala je Zvezda na terenu da je najbolji tim u Srbiji i nadam se da će biti osvojena i dupla kruna. Znam da je uskoro finale Kupa Srbije, tako da bih poželeo Zvezdi sreću, a što se tiče titule, siguran sam da će biti fantastična proslava. Zanima me šta su to najbolji navijači na svetu pripremili, ali kao što rekoh, siguran sam da će biti spektakl - podvukao je Donald. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.


 

 

Komentari(0)

Loading