ODLIČNE VESTI IZ HUMSKE Stevanović se konačno oporavio od bolesti

16:30 | 15-05-2024

Fudbal 0

Drugi golman crno-belih rešio ozbiljan zdravstveni problem.

Nemanja Stevanović

Dugo ga nije bilo. Na svu sreću je dobro. Vratio se konačno posle borbe sa bolešću Nemanja Stevanović timskim treninzima Partizana.

Posle tri meseca borbe sa koksaki virusom, Stevanović je konačno sa osmehom na terenu.

- Nije mi bilo ni malo jednostavno prihvatiti da ću izgubiti polusezonu. U pitanju je bio ozbiljan virus koji je prouzrokovao upalu srčanog mišića, pa sam morao ozbiljno da pristupim lečenju i oporavku koje je zahtevalo potpuno mirovanje, što mi nije dalo prostora ni da razmišljam o drugim stvarima. Bio sam maksimalmo disciplinovan kako bih mogao što pre da oporavim organizam i vratim se treninzima. Prvih mesec i po dana je bilo strogo mirovanje. Kasnije sam mogao malo i da šetam, pa je bilo koliko-toliko lakše - rekao je Stevanović.

Snagu je pronalazio u pozitivnim rečima i podršci najbližih:

- Nije bilo lako nositi se sa činjenicom da odjednom, posle dva treninga dnevno i nekog načina života, ne možete ni da šetate maltene. Imao sam podršku od svih pa mi je to davalo snagu. Kada dođe do ovakvih situacija, shvatite da je ipak zdravlje na prvom mestu i onda vam to daje neku snagu da sve izdržite - poručio je golman Partizana.

Vrlo je važno da se sa treninzima počne postepeno, plan postoji, sada je na redu rad i disciplina:

- Imamo plan za prvih mesec danas, ali pre svega, u tom periodu, treba da vratim telo kako fizički tako i kondiciono u neki optimalan tonus da bih što spremnije dočekao pripreme i naredne izazove koji me očekuju, a biće ih - optimista je Nemanja Stevanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading