VLAHOVIĆEV TRENER NAPRAVIO NEVIĐEN SKANDAL Italija bruji - Alegrijeve gnusne pretnje novinaru, ovako nešto se NE PAMTI

12:33 | 16-05-2024

Fudbal 0

Trener Juventusa izgubio kontrolu.

Masimilijano Alegri

Jeste Juventus bio veliki klub. Namerno pišemo bio, pošto deluje da trenutno to nije. I nije to skopčano sa odsustvom rezultata na terenu (poslednja titula osvojena pre četiri sezone). Ne.

Nije skopčano čak ni sa ogromnim finansijskim problemima u klubu. Ni činjenicom da je klubu izrečena zabrana učestvovanja u evropskim takmičenjima ove sezone.

Nije skopčano ni sa time što se "muljalo" sa ugovorom Kristijana Ronalda u doba korone pa klub mora da plati Portugalcu gotovo 10.000.000 evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ne. Skopčano je sa neverovatnim ponašanjem trenera Masimilijana Alegrija. Nedostojnog velikog kluba. Ono što je Juventus bio. Više nije.

Kako drugačije objasniti da je Vlahovićev trener izazvao neviđen skandal gnusnim uvredama na račun urednika "Tutosporta" Gvida Vasijaga.

- Ti si u**an urednik. Piši istinu u novinama, a ne ono što ti klub kaže. Znam gde živiš i mogu da dođem po tebe. Znam gde da ti napravim sačekušu. Doći ću i isčupaću ti oba uva. Udariću te i u lice. Napiši istinu! - rekao je Alegri.

 

 

Koliko god da je i Vasijaga slagao (a izvesno da nije, pošto je Alegri odavno bivši) svakako je ovako ponašanje trenera Juventusa nedostojno. Da novinaru (ma ko on bio) maltene preti smrću?! Trener najvećeg kluba u Italiji?! Zaista skandalozno...

Ne samo njega kao ličnosti već i kluba. Zato Alegri i ide na kraju sezone. Zapravo, bolje bi bilo da ide odmah.

Čak ni onaj jučerašnji trofej u Kupu Italije ne može da spere ljagu sa njegovog imena. I dok su takvi u Juventusu taj veliki klub će veliki biti samo u prošlosti.

Za sadašnjost i budućnost će morati daleko bolje. Možda sa novim trenerom Tijagom Motom vidimo i najavu takvih dana... 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading