NAĐ U JEDNOM DAHU Piksi bi mogao da vodi Jovanovića u Nemačku, daj bože da grešim za Markovića...

17:23 | 16-05-2024

Fudbal 0

Trener crno-belih održao opširnu konferenciju za medije pred meč sa Čukaričkim.

Nađ

Imaće Partizan do kraja sezone dva finala u pokušaju da sačuva drugo mesto na tabeli. Prvo je već sutra protiv ekipe Čukaričkog na Banovom Brdu od 18.30.

Partizan ima negativan niz na gostovanju Čukaričkom gde nije slavio, pazite sad, pune tri godine!

- Čukarički je veoma dobra ekipa sa nekoliko sjajnih igrača. Imaju i oni motiv, bore se za ulazak u Evropu. Obratićemo pažnju na njihovu tranziciju zbog koje su nas i pobedili u prošloj utakmici. Mi ćemo probati da nametnemo naš ritam, ali ćemo biti oprezni. Uvek je Čukarički igrao dobro protiv nas, zasluženo su ostvarivali dobre rezultate. Ne mislim da protiv nas imaju poseban motiv, jer oni igraju za sebe, ne igraju za druge. Pokušaćemo sutra da prekinemo seriju loših rezultata i da pobedimo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ono što je sigurno je da Partizan neće moći sutra da računa na kapitena Svetozara Markovića. Izvesno i za poslednji meč u sezoni.

- Sveta Marković neće biti u konkurenciji i ne verujem da će moći ni u poslednjem kolu da igra. Daj Bože da grešim, ali je stanje sada takvo. Kanute takođe jeste van stroja. Nisam još odlučio ko će igrati, sačekaću večeras, ili sutra ujutru.

Istakao je Nađ da misli da bi golman crno-belih Aleksandar Jovanović zbog dobre forme trebalo da se nađe na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

- Vi dobro znate koliko je Aca nama puta sačuvao bodove. Svakako da neke stvari nisu funkcionisale protiv Mladosti, pre svega jer mislim da igrači imaju strah od neuspeha, da se stvorila neka vrsta psihološke barijere, ali tome ne treba da bude mesta. Pričali smo, naravno i o greškama, ali ne volim previše time da ih zamaram, jer je to utakmica koja je arhivirana. Voleo bih da protiv Čukaričkog izađemo kao protiv Napretka što smo na početku utakmice.

Nađ Marko Metlaš
 

Malo i o lošoj formi najboljeg strelca ekipe Mateuša Saldanje:

- Moramo da shvatimo da Saldanja nije dva meseca trenirao sa ekipom. Bio je odvojen sva meseca, ali je reč o fantastičnom napadaču koji Partizanu mnogo znači. Siguran sam sa ima kvalitet za pet najboljih liga u Evropi.

Za kraj je Nađ poručio kako neće pratiti rezultat TSC-a koji diše za vratom Partizanu.

- Nećemo gledati rezultat TSC-a jer je još uvek sve u našim rukama. Imamo sva boda prednosti na dva kola do kraja, ovo jesu dva mala finala za nas. Naravno da bi najbolje bilo da mi sutra pobedimo Čukarički, a da TSC ne pobedi, ali gledamo samo sebe i znamo koji je naš cilj - naglasio je trener crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading