PIKSI PREKINUO TIŠINU Selektor se oglasio o "slučaju Svilar", ovo je PRAVA istina

20:01 | 16-05-2024

Fudbal 0

Selektor Srbije reagovao na informaciju da je Svilar na širem spisku za EP.

Dragan Stojković Piksi

Kao bomba je danas odjeknula informacija da je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj stavio i Mileta Svilara.

Da podsetimo, momak rođen u Antverpenu je odbio da brani za Srbiju, nadajući se da može da opet promeni državljanstvo i brani za Belgiju. Ipak, od toga nije bilo ništa i golman Rome je trenutno "ni na nebu, ni na zemlji".

Reagovao je selektor Stojković i u izjavi za "Sportske" otkrio pravu istinu o "slučaju Svilar".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ja sam još u martu rekao o čemu se radi i mogu samo da ponovim. On je izrazio želju da ga ne zovemo više, jer ima svoje neke planove. Šta će biti u budućnosti videćemo. Za Srbiju ili voliš ili ne voliš da igraš i nije moranje.

Kada smo već kod golmana, nezaobilazno pitanje je bilo vezano za čuvara mreže Partizana Aleksandra Jovanovića.

- Aleksandar Jovanović ima odličnu sezonu i vrlo sam zadovoljan njegovom igrom i učinkom pre svega. On je definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Partizana.

Otkrio je Piksi i da je na utakmici između kragujevačkog Radničkog i Vojvodine video vrlo interesantne igrače za A selekciju "orlova".

- Jedan od razloga što sam ovde jeste što sam uživo želeo da vidim potencijalne igrače za naš A tim. Drago mi je što sam bio ovde, zahvaljujem ljudima iz Radničkog na svemu danas. Ima interesantnih igrača, ali ne bih želeo da pominjem imena. Videćete vrlo brzo o kojim igračima se radi, veoma sam zadovoljan onim što sam video - zaključio je Piksi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading