REAGOVALO I TUŽILAŠTVO Otkriveno u kom hotelu je Ljajić napravio haos i šta se tačno dogodilo

12:05 | 18-05-2024

Fudbal 0

Skandal nad skandalima.

ata

Tema broj jedan u sportskoj Srbiji ovog jutra je privođenje fudbalera Adema Ljajića, koji je napao recepcionera jednog beogradskog hotela i pretio policajcu dok je vršio svoju dužnost.

Incident se dogodio u "Holidej inu" na Novom Beogradu, pošto je nekadašnji reprezentativac Srbije zatražio piće, a radnik hotela je odbio da ga usluži pošto je radno vreme isteklo.

POZNATO KOLIKO JE LJAJIĆ IMAO ALKOHOLA U KRVI Brojka je ogromna, pitanje je kako je bio svestan

Tada je Ljajić samoinicijativno ušao u šank, pretio zaposlenom i uhvatio ga za revere. Recepcioner je odmah pozvao policiju, koja je izašla na lice mesta i od Adema tražila na uvid ličnu kartu, što je on odbio da učini.

U međuvremenu, oglasilo se i Treće javno tužilaštvo u vezi sa čitavim slučajem:

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv A.Lj. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i mira koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu.

- Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A.Lj, koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading