ODJEK VELIKOG SKANDALA Ljajić će biti krivično gonjen, preti mu zatvorska kazna

12:26 | 18-05-2024

Fudbal 0

Bivši reprezentativac Srbije se suočava sa teškim posledicama nedoličnog ponašanja.

Novi Pazar - Napredak

Ogroman skandal je napravio Adem Ljajić kada je u alkoholisanom stanju pretio osoblju hotela koje nije želelo da ga usluži pošto je radno vreme isteklo.

Poznato je sada i da će fudbaler Novog Pazara biti krivično gonjen pošto je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo nalog prema kom će policijski službenici PS Novi Beograd podneti prijavu protiv njega, što je i saopšteno na sajtu ove institucije.

- Adem Ljajić je izvršio krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i mira koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu. Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A. Lj. kako vređa policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku - stoji, između ostalog, u saopštenju.

Prema Krivičnom zakoniku, ukoliko je Ljajić ranije osuđivan preti mu zatvorska kazna od šest meseci do dve godine, a postoji i mogućnost uslovnog otpusta ukoliko nema krivične presude iza sebe.

Svakako, odluku o tome će doneti nadležne institucije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading