KOGA SVE NEMA NA PIKSIJEVOM SPISKU? Gomila zvučnih imena i jedno iznenađenje

15:15 | 18-05-2024

Fudbal 0

Vreme je da se osvrnemo na one na koje selektor Stojković ne računa u Nemačkoj.

Dragan Stojković Piksi

Objavio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi spisak sa 35 imena koji su u konkurenciji za Evropsko prvenstvo. Vreme je da se osvrnemo na one koji nisu na njemu.

Tu je gomila zvučnih imena koji su uglavnom zbog slabe minutaže i forme otpali iz kombinacije za Nemačku i istorijskog učešća Srbije.

Tako recimo Piksi ne računa na Marka Grujića koji gotovo da i ne igra u Portu. Tek 700 minuta je upisao visoki vezista ove sezone...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Slična je situacija i sa Urošem Račićem koji čas igra, čas ne igra u Sasuolu. Isto kao i Darko Lazović kojeg godine i povrede sputavaju da pokaže sve što zna.

Odlučio je Piksi da preskoči i Filipa Đuričića koji ima drastično drugačiju ulogu u Panatinaikosu od dolaska Fatiha Terima i nije ni izbliza uticajan kao za vreme Ivana Jovanovića.

Verovatno je i najveće iznenađenje što nije bilo mesta za napadača LA Galaksija Dejana Joveljića koji jako dobro igra u MLS ligi. Pogtovo što je umesto njega na spisku napadač Vojvodine Mihailo Ivanović...

Da notiramo da nema ni Erhana Mašovića, Alekse Terzića, Stefana Mitrovića koje je Piksi umeo s vremena na vreme da pozove.

Za kraj, nema ni najzvučnijeg imena od svih - Mileta Svilara. Ali, iz nekih potpuno drugih razloga u odnosu na sve gore pobrojane...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading