"ZVEZDA JE SAMO JEDNA" Glumci zovu na proslavu Zvezdine titule (VIDEO)

23:55 | 18-05-2024

Fudbal 0

Ulaz na tribine beogradske Marakane će biti besplatan naredne subote od 19 časova, a sada su navijače crveno-belih na originalan način na utakmicu pozvali i poznati glumci Predrag Vasić i Marko Mak Pantelić.

fudbal

 

Navijači Crvene zvezde će u subotu, 25. maja, imati priliku da sa svojim miljenicima proslave sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije, a ulaz na tribine Marakane biće besplatan.

Fudbaleri Crvene zvezde su pre nekoliko nedelja obezbedili 35. titulu prvaka države, a sedmu uzastopnu do koje su došli. Tim povodom, crveno-beli spremaju veliku feštu za naredni vikend, kada će u poslednjem kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Čukarički.

Ulaz na tribine beogradske Marakane će biti besplatan naredne subote od 19 časova, a sada su navijače crveno-belih na originalan način na utakmicu pozvali i poznati glumci Predrag Vasić i Marko Mak Pantelić.

Naime, promotivni video se zasniva na toma kako Vasić sedi u kafiću i sprema se za predstavu "Čekajući Godoa", kada pored njega seda Pantelić i pruža mu scenario, uz reči da će to biti "uloge njihovih života".

Dok je čitao scenario, Vasić je prokomentarisao kako je dobar, pa je upitao kad je snimanje, na šta mu je Pantelić odgovorio da je 25. maja. To je razočaralo Vasića, koji je rekao da nema šanse da dođe, jer Crvena zvezda tada slavi titulu, uz reči da je "Zvezda samo jedna".

Tada je Vasić upitao Pantelića da i on dođe na proslavu titule, što je ovaj prihvatio, pa su se zajedno uputili ka stadionu "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading